foto

Annette Köster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Tatort - Krieg im Kopf (TV film)
2019 Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2015 Das Gewinnerlos (TV film)
2014 Nichts für Feiglinge (TV film)
2012 Herzversagen (TV film)
2008 Tod in der Eifel (TV film)
2007 Praha - Železná opona (TV film)
2004 Bin ich sexy?

TV seriály

2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Navrátilec (E06)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky