foto

Stephen Kunken

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Café society
Custody
Jason Bourne
2015 Most špiónů
2014 Pořád jsem to já
2013 Blumenthal
Ptačí průvodce pro všechno
Vlk z Wall Street
2012 Cena peněz
The Bay
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
2010 V lepší společnosti
2009 Zažít Woodstock
2007 Dívka v parku
Light and the Sufferer
2001 Far East (TV film)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
Síla klamu

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Night (S01E10)
The Bridge (S01E09)
A Woman's Place (S01E06)
Miliardy (TV seriál)
Golden Frog Time (S02E11)
With or Without You (S02E10)
Dead Cat Bounce (S02E02)
další epizody (4)
2016 BrainDead (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
The Punch (S01E07)
The Deal (S01E06)
Short Squeeze (S01E04)
další epizody (5)
2015 Aféra (TV seriál)
211 (S02E11)
207 (S02E07)
201 (S02E01)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
8 (S01E08)
3 (S01E03)
další epizody (4)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2012 Jak prosté (TV seriál)
One Way to Get Off (S01E07)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace