foto

Stephen Kunken

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Before/During/After
Hillbilly Elegy
2019 (Ne)matky
2016 Café society
Custody
Jason Bourne
2015 Most špiónů
2014 Pořád jsem to já
2013 Blumenthal
Ptačí průvodce pro všechno
Vlk z Wall Street
2012 Cena peněz
The Bay
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
2010 V lepší společnosti
2009 Zažít Woodstock
2007 Dívka v parku
Light and the Sufferer
2001 Far East (TV film)
2000 Mary and Rhoda (TV film)
Síla klamu

TV seriály

2019 Příběh služebnice (TV seriál)
Neznámé číslo (S03E05)
Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
další epizody (10)
2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Poslední obřad (S02E10)
Ženská práce (S02E08)
Poté (S02E07)
další epizody (5)
Miliardy (TV seriál)
Kompenso (S03E11)
Redemption (S03E10)
All the Wilburys (S03E08)
další epizody (7)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Noc (S01E10)
Most (S01E09)
Místo pro ženu (S01E06)
Miliardy (TV seriál)
Golden Frog Time (S02E11)
With or Without You (S02E10)
Dead Cat Bounce (S02E02)
další epizody (4)
2016 BrainDead (TV seriál)
Goring Oxes: How You Can Survive the War on Government Through Five Easy Steps (E03)
Miliardy (TV seriál)
The Punch (S01E07)
The Deal (S01E06)
Short Squeeze (S01E04)
další epizody (5)
2015 Aféra (TV seriál)
211 (S02E11)
207 (S02E07)
201 (S02E01)
2014 Aféra (TV seriál)
10 (S01E10)
8 (S01E08)
3 (S01E03)
další epizody (4)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Line Up or Shut Up (S02E06)
Memory Kings (S02E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2012 Jak prosté (TV seriál)
One Way to Get Off (S01E07)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Internetová sláva (S02E14)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Tape Delay (E07)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vášeň (S08E12)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Keep the Change (E05)
Super drbna (TV seriál)
U konce s dechem (S01E17)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Proklouznutí (S05E11)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Age of Innocence (S16E04)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hubris (S11E09)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Over Easy (E03)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Příběh Paula Lassitera (S02E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tabloid (S08E23)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Before/During/After

Host

TV pořady

2010 The 64th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky