foto

Dave Hager

  • nar. 7.8.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wish You Well
Zpropadené dědictví
2012 Lincoln
The Bay
2008 Tvrdé palice
2005 Warm Springs (TV film)
2002 Chyť mě, když to dokážeš
Hurikán
2000 Traffic - Nadvláda gangů
1999 Dvojí obvinění
V zajetí rocku (TV film)
Říjnové nebe
1996 Poslední tanec
1994 Bandit: Bandit Goes Country (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1992 Bohatí láskou
Muž zázraků
Pole lásky
1991 Prázdniny v ráji
1990 The Lookalike (TV film)
1984 Hyperspace

TV seriály

2019 Mr. Mercedes (TV seriál)
Trial and Terror (S03E04)
2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
Fade to Blue (S02E10)
2017 Ozark (TV seriál)
Modrá kočka (S01E02)
2016 The Detour (TV seriál)
The Wedding (S01E06)
2002 The Court (TV seriál)
2001 Going to California (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Indians in the Lobby (S03E07)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky