foto

Björn von der Wellen

  • nar. 1980

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Electric Girl
Lovers
2017 Leanderova poslední cesta
Pity Fu*k (studentský film)
You're Welcome
2014 Miss Sixty
Rebecca (studentský film)
2013 Däumelinchen
Malá mořská víla (TV film)
2012 Sněženka a Růženka (TV film)
Zu dir?
Čtvrtá mocnost
2011 Kdo, když ne my
2006 Meine verrückte türkische Hochzeit (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Nach der Ebbe kommt der Tod (S17E25)
2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Hochzeitstag (E94)
Es gibt einen anderen Mann (E93)
Trennungen (E92)
další epizody (8)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Glücksgefühl (S05E16)
2018 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (S24E11)
2017 Policie Hamburk (TV seriál)
Anděl (S11E26)
Místo činu (TV seriál)
Level X (S48E19)
2016 Inga Lindström (TV seriál)
Láska žije dál (E64)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

Dokumentární

2019 Flucht im Namen Gottes – Die Hugenotten (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Lovers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky