foto

Emília Haľamová

  • nar. 1.11.1919
    Svätá Mária, Československo
  • zem. 1.10.2004 (84 let)
    Bratislava, Bratislavský, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Rozruch na onkológii (TV film)
1989 Prstienky z kukučiny (TV film)
1987 Stávka s čertom (TV film)
1986 Chalani (TV film)
1984 Dies irae (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
1980 O dievčine Rozprávočke (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
1977 Advokátka
Preloženie (TV film)
1976 Koncert pre pozostalých
Sváko Ragan (TV film)
1974 Nešťastník (TV film)
Operácia Raketa (TV film)
1973 Očovské pastorále
1972 Letokruhy
Človek na moste
Ďaleko je do neba
1971 Mŕtve duše (TV film)
1969 Svadba sobášneho podvodníka (TV film)
To je chlap (TV film)
1968 Maroško (TV film)
Niet inej cesty
1958 Statočný zlodej
1954 Drevená dedina

TV seriály

1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Mamičkin najkrajší (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky