foto

Hana Kováčiková

  • nar. 25.2.1925
    Martin, Československo
  • zem. 25.11.2007 (82 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Len treba chcieť
1996 Prášky na spanie (TV film)
1991 Pacholátko (TV film)
1990 Rýchlik (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
1987 V poslednej chvíli (TV film)
1986 Eygletiérovci (TV film)
1985 Raz, dva, tri (TV film)
Skon Paľa Ročku (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Efekt postavenia (TV film)
O mužoch, ženách a deťoch (TV film)
Plná náruč vzduchu (TV film)
Stalo sa v našom mestečku (TV film)
1983 Miesto pre dvoch osamelých cyklistov (TV film)
Čas hádzať kamene (TV film)
1982 Matka (TV film)
Tušenie
1981 Desiaty chlap (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Stena (TV film)
1980 Je nás päť (TV film)
Pes na výskum (TV film)
1979 Moment kritického zaťaženia (TV film)
Ruy Blas (TV film)
Smrť šitá na mieru
1978 A ako Alžbeta (TV film)
O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi (TV film)
Pohľadnica z Benátok (TV film)
Už viem, čo urobím (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Anjel prichádza oknom (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
1975 Dom za mestom (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Svetlo severu (TV film)
Svetská krása (TV film)
Vzbura v ulici Sycamore (TV film)
Zrnko prachu (TV film)
1974 Cesta ženy
Dva životy (TV film)
Kronika (TV film)
Tajný agent (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1973 Chcem (TV film)
Havária (TV film)
1972 Inšpektorov veľký prípad (TV film)
Javor a Juliana
Rosa na tráve (TV film)
1969 Babie leto, čas smútku (TV film)
Chodba smrti (TV film)
Kaviár alebo šošovica (divadelní záznam)
Portrét Doriana Graya (TV film)
Stromy zomierajú postojačky (divadelní záznam)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Matka (TV film)
Úsmev Mony Lízy (TV film)
Čarokrásna pani majstrová (TV film)
1967 Matka (TV film)
1966 Cestami noci (TV film)
Pred súdom (TV film)
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
Tri gaštanové kone (TV film)
V agónii (TV film)
Živý bič (TV film)
1964 John Gabriel Borkman (TV film)
Sám vojak v poli (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
Šesť postáv hľadá autora (TV film)
1963 Trio Angelos
1961 Rodina Vidorovcov (TV film)
1960 Trinásťroční
1950 Priehrada

TV seriály

1997 Bakalárske návraty 1998 (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
1971 Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace