foto

Zoro Laurinc st.

  • nar. 7.1.1949 (70 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Muzikál
1992 Romulus Veľký (TV film)
1989 Reverend (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
1985 Za hranicou dospelosti (TV film)
1983 Drotár (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
1981 A čo láska? (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
1980 Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
1979 Ťaví zadok (TV film)
1978 Dievča z jazera
Haló, tu Jakub! (TV film)
Kamenný chlapec (TV film)
Kazko Vlasko (TV film)
Poštársky príbeh (TV film)
Viťúzi (divadelní záznam)
Zbojnícky tanec (TV film)
Žabí ženích (TV film)
1977 Dievča s blankytnými očami (TV film)
O Ťuťmákovi a Herešte (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
Yetiho stopy (TV film)
Zlomené putá (TV film)
1976 Lakmus (TV film)
Sváko Ragan (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Zlaté jabĺčko (TV film)
1973 Havária (TV film)
Horká zima
1970 S Rozárkou (TV film)
1969 Generácia (TV film)
Karola (TV film)
1960 Trinásťroční

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
1991 Hrdinovia siedmich morí (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Stopa (S01E01)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Obrat (E02)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1979 Krajčírik Špendlíček (TV seriál) - vyp.
1977 Črty zo života (TV seriál)

Dokumentární

2017 Martin Ťapák
1960 Cirkus jede!

Režijní filmografie

Filmy

1997 Čo vieš ty, neviem ja (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1994 Veľká Kata a jej brat (TV film)
1993 Muzikál
1992 Adam a Anna (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
1988 Marhuľový lekvár (TV film)
1987 Dribling (TV film)
1985 Keď príde september (TV film)

TV seriály

1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)

Dokumentární

1996 Dovolíte, prosím? (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Zábavný televízny archív (TV pořad)
1989 Krajina za zrkadlom (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1972 Nedeľná chvíľka poézie (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1989 Krajina za zrkadlom (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace