foto

Zoro Laurinc st.

  • nar. 7.1.1949 (72 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Muzikál
1992 Romulus Veľký (TV film)
1989 Reverend (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
1986 Zakázané uvoľnenie
1985 Za hranicou dospelosti (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Drotárskym chodníkom (TV film)
1982 Bite sa, pán Jedlinský! (TV film)
1981 A čo láska? (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
1980 Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Potopená katedrála (TV film)
1979 Ťaví zadok (TV film)
1978 Dievča z jazera
Haló, tu Jakub! (TV film)
Kamenný chlapec (TV film)
Kazko Vlasko (TV film)
Poštársky príbeh (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
Žabí ženích (TV film)
1977 Dievča s blankytnými očami (TV film)
O Ťuťmákovi a Herešte (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
Yetiho stopy (TV film)
Zlomené putá (TV film)
1976 Lakmus (TV film)
Serenáda pre Martinu (TV film)
Sváko Ragan (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
1975 Leto v Nohante (TV film)
Odolať mrazu (TV film)
Zlaté jabĺčko (TV film)
1974 Koktejl (TV film)
1973 Havária (TV film)
Horká zima
Will Shakespeare (TV film)
1970 Kára (TV film)
S Rozárkou (TV film)
1969 Generácia (TV film)
Karola (TV film)
1960 Trinásťroční

TV seriály

2020 Prázdniny (TV seriál)
Pán učiteľ (S04E03)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Bouřlivé víno (TV seriál)
1991 Hrdinovia siedmich morí (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Stopa (S01E01)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Obrat (E02)
1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1979 Krajčírik Špendlíček (TV seriál) - vyp.
1977 Črty zo života (TV seriál)
1976 Neporaziteľná Vilma (TV seriál)

Dokumentární

2017 Martin Ťapák
1996 Jana a jej hostia (koncert)
1960 Cirkus jede!

Divadelní záznam

1978 Viťúzi (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Čo vieš ty, neviem ja (TV film)
1995 Mikuláš Mráz
1994 Veľká Kata a jej brat (TV film)
1993 Muzikál
1992 Adam a Anna (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
1988 Marhuľový lekvár (TV film)
1987 Dribling (TV film)
1985 Keď príde september (TV film)

TV seriály

1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)
Slávny deň privítania (E07)
Veľké upratovanie (E06)
Kočík (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

1996 Dovolíte, prosím? (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)
Slávny deň privítania (E07)
Veľké upratovanie (E06)
Kočík (E05)
další epizody (7)

TV pořady

1989 Krajina za zrkadlom (TV pořad)

Host

TV pořady

1996 Zábavný televízny archív (TV pořad)
1989 Krajina za zrkadlom (TV pořad)
1984 Za odzemkom na kraj sveta (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1980 Intercimbal (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1972 Nedeľná chvíľka poézie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky