foto

Shebly Niavarani

  • nar. 7.7.1979 (41 let)
    Teherán, Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Inclusive
Deník darebáka
Opička
2016 Vzhůru do vesmíru!
2014 Bamse och tjuvstaden
2013 Povídky ze Stockholmu
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Johan Falk: Barninfiltratören
Johan Falk: De 107 patrioterna
Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Spelets regler
2008 Krasoplavci
2007 Ciao Bella
Jedno oko rudé
2004 Sjätte juni

TV seriály

2019 Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Allt kommer bli bra (S01E01)
2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
2017 Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Rozlučka po švédsku (S02E06)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)
další epizody (4)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (4)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Skuteční lidé (TV seriál)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
Sly Leo (S01E06)
další epizody (5)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Åkalla (TV seriál)
2007 En riktig jul (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Afrikanen (S01E05)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky