foto

Anita Wall

  • nar. 11.7.1940 (79 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
2015 I nöd eller lust
2013 Domov
Zločiny z vášně: Růže, polibky a smrt (TV film)
2012 Höstminnen
2011 Jízdenka do Antibes
2010 Farsan
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
2006 Milovaní
1997 Den siste yankeen (TV film)
1991 Fasadklättraren (TV film)
1989 1939
1988 Friends
1987 Mälarpirater
1986 I lagens namn
1984 Björnen (TV film)
Konsert för en sluten avdelning (TV film)
Svenska folkets sex och snusk (TV film)
1980 Swedenhielms (TV film)
1973 Scény z manželského života
1969 Biprodukten (TV film)
1968 Lekar i kvinnohagen (TV film)
Pygmalion (TV film)
Rötter (TV film)
1965 Juninatt
1963 Adam och Eva
Sten Stensson kommer tillbaka
1962 Nils Holgersson
1959 Raggare!

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Vända kanonerna (E06)
další epizody (8)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2004 Beck (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1995 Sjukan (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1974 Från A till Ö (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1967 Gumman som blev liten som en tesked (TV seriál)
1965 Farlig kurs (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace