foto

Minna Kivelä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aurora
2018 Tygr
2011 Varasto
2010 Zasloužím si respekt
2004 Impérium jazzu
1991 Viiva Vinita

TV seriály

2017 Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu! (TV seriál)
2016 Tuntematon Vlogilas (TV seriál)
2014 Kekäläisen kesäduuni (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Päätöksiä (S03E06)
další epizody (5)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 11 (E11)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 2 (E02)

Dokumentární

2018 Tammisunnuntai 1918
2010 Naurun tasavalta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Antiikkieno

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2016 Pelimies (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Anna Perhon kyselytunti (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Marja Hintikka Live (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace