foto

Lea Müller

  • nar. 1999
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
2012 Das Mädchen mit dem roten Haar
Zauberhafte Lilly
2010 Tajná operace (TV film)
2009 Das Echo der Schuld (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
Meine schöne Bescherung

TV seriály

2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Querschläger (E03)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky