foto

Veronica Orosco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tales of Terror Volume 1
2014 One I Wrote for You, The
Zatanna: Fear of Puppetts
2011 Bernie
1997 Selena

TV seriály

2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2010 Journeys, The (TV seriál)
My Generation (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace