foto

Marius Yelolo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sezóna ve Francii
2013 Grigris
Obětní beránek
2010 Křičící muž
2008 La rivale
Sexe, gombo et beurre salé (TV film)
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
1991 Planoucí pobřeží (TV film)
1984 Prohnilí

TV seriály

2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Coeurs blancs, coeurs noirs (S12E02)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Tous pour un (S02E03)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky