foto

Pedro Armendáriz Jr.

  • nar. 6.4.1940
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 26.12.2011 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Casa de mi Padre
Freelancers
2011 Mamitas
Práskači
2010 El baile de San Juan
Hilos y cables
Sin memoria
2009 Nikté
2008 Looking for Palladin
Navidad, S.A.
Purgatorio
2007 Jediná dlouhá noc
Poslední vyvolený
2006 Báječný svět
Guadalupe
2005 Legenda o Zorrovi
2004 Nedokonalé zabití
Segundo, El
2003 Tenkrát v Mexiku
V hlavní roli Pancho Villa osobně (TV film)
Čekání na štěstí
2002 Grito, El
Zločin pátera Amara
2001 Entre los dioses del desprecio
Mexičan
Sedmý hřích
V čase motýlů (TV film)
2000 Než se setmí
Su alteza serenísima
1999 Ley de Herodes, La
1998 Al borde
Pohraničí (TV film)
Zorro: Tajemná tvář
1997 Amistad
De noche vienes, Esmeralda
Et hjørne af paradis
1995 Dos crímenes
1994 Cisco Kid (TV film)
Luz en la escalera, Una
Novia que te vea
Vagabunda
Ámbar
1993 Extraños caminos
Guerrero negro
Havárie letu 7 (TV film)
Tombstone
1992 Años de Greta, Los
Smrt a kompas
1991 Bandidos
Camino largo a Tijuana
Corrupción y placer
Diplomatic Immunity
El patrullero
Leyenda de una máscara, La
1990 Secta del sargon, La
¡Maten a Chinto!
1989 Costo de la vida, El
Ke arteko egunak
Povolení zabíjet
Přistěhovalec
1988 Diana, René, y El Tíbiri
Secreto de Romelia, El
Volání ráje
1987 Herencia maldita
Mariana, Mariana
Persecución en Las Vegas: 'Volvere'
Walk on the Moon, A
Walker
1986 Maine-Océan
Placer de la venganza, El
Puente II, El
Tres de copas, El
Vražda o třech dějstvích (TV film)
1985 Historias violentas
Sangre en el Caribe
The Treasure of the Amazon
Treasure Island
1984 Billetero, El
Extraño matrimonio
Matar o morir
1983 Chile picante
Corazón de la noche, El
Dos carnales, Los
1982 Cosa fácil
Día que murió Pedro Infante, El
Días de combate
En el país de los pies ligeros
Huevos rancheros
1981 Evita Perónová (TV film)
Kopyto
Mujer del ministro, La
Musiqueras, Las
Novia, esposa y amante
Rastro de muerte
Silla vacía, La
1980 Mamá solita
Me olvidé de vivir
Ni solteros, ni cazados
Survival Run
Žoldáci
1979 Cadena perpetua
Crónica íntima
Estas ruinas que ves
Nežádoucí
Vuelo de la cigüeña, El
1978 Complot mongol, El
Hijo es mío, El
Pequeños privilegios, Los
Plaza de Puerto Santo, La
1977 Casta divina, La
Mina, viento de libertad
1976 Pacto, El
Pasión según Berenice, La
1975 Carroña
Home of Our Own, A (TV film)
Log of the Black Pearl, The (TV film)
Longitud de guerra
Mulato llamado Martín, Un
Más negro que la noche
1974 Cabalgando a la luna
Chosen Survivors
Cinco mil dolares de recompensa
Viboras cambian de piel, Las
Zemětřesení
1973 Caciques, Los
Don't Be Afraid of the Dark (TV film)
Soul of Nigger Charley, The
Stopaři smrti
1972 Hardcase (TV film)
Jízda sedmi statečných
Killer by Night (TV film)
Traiganlos vivos o muertos
Trio y cuarteto
1971 Indio
Indomables, Los
River of Gold (TV film)
Vuelo 701
1970 Belleza, La
John Chisum
Macho Callahan
Primero el dólar
Siete muertes para el texano
Su precio... unos dólares
Sucedió en Jalisco
1969 Golfo, El
Impuras, Las
Juniors, Los
Las luchadoras contra el robot asesino
Neporažení
Ni solteros, ni casados
Patsy, mi amor
Super Colt 38
1968 4 contra el crimen
Asesinos, Los
El corrido del hijo desobediente
Los recuerdos del porvenir
Marcha de Zacatecas, La
No hay cruces en el mar
Todo por nada
Vampiras, Las
Zbraně pro San Sebastian
1967 Amor perdoname
Bandits, The
Como enfriar a mi marido
Soldadera, La
Tres mosqueteros de Dios, Los
1966 Fuera de la ley
Gavilanes negros, Los
Matar es fácil
1965 Temerario, El

TV seriály

2011 Fuerza del destino, La (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
2004 Amy, la niña de la mochila azul (TV seriál)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
2000 Furcio (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Labyrinty vášně (TV seriál)
Serafín (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)
Sombra del otro, La (TV seriál)
1995 Última Esperanza, La (TV seriál)
1994 Agujetas de color de rosa (TV seriál)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Over My Dead Body (S03E04)
Going to the Dogs (S02E20)
Frame Up (S02E19)
další epizody (9)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
She (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (20)
1988 Camino secreto, El (TV seriál)
Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
1986 Gloria y el infierno, La (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)
1979 Julia (TV seriál)
1978 Rosario de amor (TV seriál)
1977 Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Columbo (TV seriál)
Smrt v aréně (S05E04)
1972 Me llaman Martina Sola (TV seriál)
1969 Honor y orgullo (TV seriál)
1967 Hermanos coraje, Los (TV seriál)

Dokumentární

2009 Oceány - vyp.
2005 Filmaři v akci
2003 Beyond Borders: John Sayles in Mexico
2000 A propósito de Buñuel
1979 México de mis amores
1968 Posadas, Las

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace