foto

Jerry Mikkelinen

  • nar. 30.9.1967 (52 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ovia ja lukkoja
2004 Láska je láska
1997 Palava rakkaus (TV film)
Tiina, tule takaisin (studentský film)
1996 Kaukana
1993 Jokapojalla on joskus reppu (studentský film)
Matokuningas
1992 Kauhun millimetrit

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
2015 Joulukalenteri: Kadonneiden lahjojen tapaus (TV seriál)
2014 Tehdas (TV seriál)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
2011 Maltti ja Valtti (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Yhden naisen miehet (E01)
Suomi vuonna 2030 (TV seriál)
Juuret (E08)
Yhteenotto (E07)
Yhtä perhettä (E06)
další epizody (8)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Todennäköisin syin (E08)
Syytä epäillä (E07)
Kuoleman askelmerkit (E06)
další epizody (8)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Samasta äidistä (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky