foto

Jim Thompson

  • nar. 27.9.1906
    Anadarko, Oklahoma, USA
  • zem. 7.4.1977 (70 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Vrah ve mně - kniha
1996 Hit Me - kniha
1994 Útěk do Mexika - kniha
1990 Až se setmí, miláčku - kniha
Švindlíři - kniha
1989 The Kill-Off - kniha
1981 Coup de torchon - kniha
1979 Černá řada - kniha
1976 The Killer Inside Me - kniha
1972 Útěk - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 Stezky slávy

TV seriály

1965 Convoy (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace