foto

Marcel Zyskind

  • nar. 1979
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Steel Country
Untitled Chris Morris Project
2015 Léto '92
2014 Smrt v labyrintu
2012 Everyday
2011 Mrakodrap
Trishna
2010 Vrah ve mně
2009 Mamut
2008 Spálené mosty
2007 Pan Osamělý
Síla srdce
2005 Tristram Shandy
2004 Bullet Boy
Devět písní
2003 Kód 46
2002 In This World
Post

TV seriály

2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cesta na Guantánamo

Hudební videoklipy

2006 Massive Attack: Live With Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace