foto

Marcel Zyskind

  • nar. 1979

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

San Sebastián IFF

European Film Awards

  • 2004 -Kód 46 (Nejlepší kamera - Cena Carlo di Palma)
  • 2003 -In This World (Nejlepší kamera - Cena Carlo di Palma)

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 The Day Shall Come
2018 Země oceli
2015 Léto '92
2014 Smrt v labyrintu
2012 Everyday
2011 Mrakodrap
Trishna
2010 Vrah ve mně
2009 Mamut
2008 Spálené mosty
2007 Pan Osamělý
Síla srdce
2005 Tristram Shandy
2004 Bullet Boy
Devět písní
2003 Kód 46
2002 In This World
Post

TV seriály

2019 Fred til lands (TV seriál)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)

Dokumentární

2019 Forsvindingsnummeret - Matti Breschel
Kaptajnens Skygge: Christopher Juul Jensen
Krigsfotografen
2006 Cesta na Guantánamo

Hudební videoklipy

2006 Massive Attack: Live With Me (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky