foto

James Anderson

  • nar. 13.7.1921
    Wetumpka, Alabama, USA
  • zem. 14.9.1969 (48 let)
    Billings, Montana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Balada o Cable Hogueovi
Malý velký muž
1969 Seber prachy a zmiz
1967 El magnifico extranjero - a.z.
1966 Štvanice
1962 Jako zabít ptáčka
Okamžik rozhodnutí
1958 I Married a Monster from Outer Space
The Thing That Couldn't Die
1957 The Big Land
1956 Fury at Gunsight Pass
Inside Detroit
Přesvedčení
Rack, The
Running Target
Tension at Table Rock
1955 An Annapolis Story
At Gunpoint
Marauders, The
Násilní muži
Seven Angry Men
The Rawhide Years
1954 Dragnet
Drums Across the River
Private Hell 36
Pushover
The Bamboo Prison
They Rode West
Vzpoura v bloku 11
1953 Arrowhead
China Venture
Donovan's Brain
Flight to Tangier
Great Jesse James Raid, The
1952 Has Anybody Seen My Gal?
Hellgate
Ruby Gentryová
Souboj v Silver Creek
The Last Musketeer
The Star
1951 Along the Great Divide
Five
The Blue Veil
1950 Blesk na kolečkách
Hunt the Man Down
Johnny One-Eye
1949 Bride of Vengeance
The Great Sinner
1942 Karibští piráti
1941 Hloubkový bombardér
Četař York

TV seriály

1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Westerner, The (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Hopalong Cassidy (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1992 Legends of the West - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace