foto

Crahan Denton

  • nar. 20.3.1914
    Seattle, Washington, USA
  • zem. 4.12.1966 (52 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Bus Riley's Back in Town
1963 Captain Newman, M.D.
Hud
1962 Jako zabít ptáčka
Ptáčník z Alcatrazu
Walk on the Wild Side
1961 The Parent Trap
1960 Dívka
1959 Velká bankovní loupež v Saint Louis
1945 Crime, Inc.

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Counterweight (S02E14)
The Children of Spider County (S01E21)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Tate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Inner Sanctum (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace