foto

Richard Hale

  • nar. 16.11.1892
    Rogersville, Tennessee, USA
  • zem. 18.5.1981 (88 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Rodinné spiknutí
1975 Rafferty and the Gold Dust Twins
1973 Brock's Last Case (TV film)
One Little Indian
1972 Limit, The
1971 Scandalous John
1969 Night Gallery (TV film)
1964 Dobrý soused Sam
1962 Jako zabít ptáčka
Sergeants 3
Tower of London
1959 Ben Hur
1958 Voice in the Mirror
1957 Short Cut to Hell
1956 Pillars of the Sky
Přesvedčení
1955 A Man Alone
Canyon Crossroads
Jupiter's Darling
Moonfleet
1954 Drum Beat
Passion
Red Garters
1953 Diamond Queen, The
Julius Caesar
Rogue's March
San Antone
Sea of Lost Ships
The Vanquished
1952 Caribbean
Scaramouche
Springfieldka
When in Rome
Young Man with Ideas
1951 Angels in the Outfield
Flame of Araby
Inside Straight
Man with a Cloak, The
Night Into Morning
Soldiers Three
The Law and the Lady
Unknown Man, The
1950 Convicted
Kim
The Desert Hawk
1949 Life of St. Paul Series
Pilgrimage Play, The
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
Všichni královi muži
1948 Port Said
Queen Esther
1947 The Other Love
1946 Abilene Town
Badman's Territory
The Devil's Mask
The Man Who Dared
1945 A Thousand and One Nights
Counter-Attack
1944 Girl in the Case
Knickerbocker Holiday
None Shall Escape

TV seriály

1976 How the West Was Won (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Rajský syndrom (S03E03)
1967 Hondo (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Father of the Bride (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - a.z.
Medic (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Life with Father (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 Archeolog bez tajemství (TV seriál) - a.z.
1979 The Late Great Planet Earth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace