foto

Georgij Dronov

  • nar. 7.4.1971 (48 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ljubovnicy
2018 321-ja sibirskaja
2016 Ženich
2008 Samyj lučšij film
2006 Denní hlídka
Dikari
Satisfakcija (TV film)
2004 Noční hlídka
1998 Lazebník sibiřský
1995 Moskovskije kanikuly
1994 Unaveni sluncem
1992 Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší

TV seriály

2015 Otděl (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace