foto

Wolfgang Packhäuser

  • nar. 1951
    Geithain, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bruder Schwester Herz
Tatort - Spieglein, Spieglein (TV film)
2018 Der Letzte Mieter
2016 Emma nach Mitternacht – Frau Hölle (TV film)
Es war feucht, dunkel und roch nach Holz
2015 Valentina
2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
2013 Zlato
2012 Tatort - Mein Revier (TV film)
2011 Die Schäferin (TV film)
Dobrý soused
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Legenda o Janě
Résiste - Aufstand der Praktikanten
Schläft ein Lied in allen Dingen
2008 Atentát na papeže (TV film)
Controlled Flight Into Terrain (studentský film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
Nachts ist es dunkel (studentský film)
2007 Doppelter Einsatz - Belinda No. 5 (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Jakobs Bruder
Kahlschlag (TV film)
2006 Auftauchen
Der Blaue Affe
Exoticore
Lulu (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Leerstand (TV film)
2003 Der Typ
Tatort - 3 x schwarzer Kater (TV film)
Treibjagd (TV film)
2002 Das Verlangen (studentský film)
Hladina adrenalinu
Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Herzrasen (TV film)
Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
2000 www.maedchenkiller.de - Todesfalle Internet (TV film)
1999 Dunkle Tage (TV film)
1998 Fünf-Uhr-Schatten

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Přichází vlk (S02E01)
Nachtschicht (TV seriál)
Reise in den Tod (E10)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Koňské síly (S01E12)
Poník v nouzi (S01E02)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2007 Alles Lüge - Auf der Suche nach Rio Reiser (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky