foto

Dean Riesner

  • nar. 3.11.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.8.2002 (83 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Osudná droga
1976 Keegans, The (TV film)
Násilník
1973 Charley Varrick
1971 Drsný Harry
Zahrajte mi "MISTY"
1970 Ztracený let (TV film)
1968 Cooganův styl
1963 The Man from Galveston
1958 Pařížské prázdniny
1957 Příběh Helen Morganové
The Travellers
1951 Skipalong Rosenbloom
1950 Operation Haylift
1948 Bill and Coo
1939 Code of the Secret Service - původní scénář

TV seriály

1966 The Road West (TV seriál)
1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1948 Bill and Coo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace