foto

Andreas Elsholz

  • nar. 26.4.1972 (48 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loď snů: Maledivy (TV film)
2008 Srdce ve větru (TV film)
2006 Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
2002 Feuer, Eis und Dosenbier
Křišťálová princezna (TV film)
Smrt in-line (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
1999 Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
Einfach raus (TV film)
JETS - Život na hraně (TV film)
Nora (TV film)
1997 Die sieben Feuer des Todes (TV film)
Dvě sestry (TV film)

TV seriály

2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
2000 Der Kapitän (TV seriál)
Kein Hafen für die Anastasia (S02E01)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky