foto

Andrej Barilo

  • nar. 19.10.1973 (45 let)
    Šjauljaj, Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obratnaja storona ljubvi
2013 Iuda
Vals-Boston (TV film)
2012 Prodavec igrušek
2006 Průsmyk smrti (TV film)
1998 Lazebník sibiřský
Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1995 Vorovka (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Iskuplenije (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Založnica (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2015 Bez svidětělej 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Zapadňa (E02)
Vozvraščenije (E01)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Zoja (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace