foto

Jack Lenz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Napospas osudu
The Good Witch's Wonder (TV film)
2013 Christmas with Tucker (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
2008 Céline (TV film)
Dobrá čarodějka (TV film)
2004 H2O (TV film)
2002 Vometáci
1999 Aliens in the Wild Wild West
Dear America: A Journey to the New World (TV film)
Dear America: A Picture of Freedom (TV film)
1998 Teenage Space Vampires
1995 Chyťte Yetiho (TV film)
Pocahontas: The Legend
1994 Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)

TV seriály

2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
2008 Velký a malý (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Playing with Fire (S01E08)
Mother-in-Law (S01E07)
The Archdeacon Cometh (S01E06)
další epizody (8)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sbohem, a vítej zpátky, Sue (S03E19)
Dívky z lepších rodin (S03E18)
Muž ve stínu (S03E17)
další epizody (11)
2004 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra podle Simona (S03E07)
Letadla, vlaky, auta (S03E06)
Herec (S03E05)
další epizody (17)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanžele 2. část – Rozchod je vždy těžký (S02E06)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Nevyřešený případ (S02E04)
další epizody (15)
2002 Guinevere Jones (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
Tichá noc (S01E07)
Ozvěna z minulosti (S01E06)
další epizody (7)
2001 Doc (TV seriál)
The Saddle Club (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Hunting Season (S04E11)
1998 Směr jih (TV seriál)
Good for the Soul (S04E08)
Mountie Sings the Blues (S04E07)
Odds (S04E06)
další epizody (11)
1997 Směr jih (TV seriál)
Perfect Strangers (S03E10)
Asylum (S03E09)
Spy vs. Spy (S03E08)
další epizody (10)
1996 Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
Red, White or Blue (S02E17)
The Duel (S02E16)
další epizody (14)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Bird in the Hand (S02E04)
The Witness (S02E03)
Vault (S02E02)
další epizody (16)
1994 Směr jih (TV seriál)
Gift of the Wheelman (S01E11)
A Cop, a Mountie, and a Baby (S01E10)
Chicago Holiday: Part 2 (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2011 Pouštní jezdci
2009 Prom Night in Mississippi
2004 Sex Files: His Makeover, The (TV seriál)
1987 Where Is Here?
1985 Final Offer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky