foto

Tina Grimm

  • nar. 19.2.1982 (35 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dracula's War
Joe's War
2016 Padesát odstínů černé
What Goes Around Comes Around (TV film)
Wild for the Night
2015 Méďa 2
We Are Your Friends
2014 Katherine
Velký draft
2012 Four, The
2011 25 Hill

TV seriály

2017 Atypical (TV seriál)
Antarctica (E01)
Confess (TV seriál)
They're All Confessions (E01)
K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (E10)
The Orville (TV seriál)
Old Wounds (E01)
White Famous (TV seriál)
2016 Goliath (TV seriál)
Of Mice and Men (S01E01)
Lethal Weapon (TV seriál)
Ties That Bind (S01E06)
Lucifer (TV seriál)
Aquarius (TV seriál)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
Scream Queens (TV seriál)
Lovin the D (S02E09)
The Hand (S02E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Civil War (S03E01)
Nová holka (TV seriál)
Dress (S05E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
Zlomené srdce (S08E16)
2015 Temný případ (TV seriál)
Snad zítra (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace