foto

Tina Grimm

  • nar. 19.2.1982 (37 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joe's War
2016 Padesát odstínů černé
Scarred
What Goes Around Comes Around (TV film)
Wild for the Night
2015 Méďa 2
We Are Your Friends
2014 Katherine
Velký draft
2012 Four, The
2011 25 Hill

TV seriály

2017 Atypical (TV seriál)
Antarctica (S01E01)
Bílá sláva (TV seriál)
Appetites (E04)
Confess (TV seriál)
They're All Confessions (E01)
K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
The Orville (TV seriál)
Old Wounds (S01E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Heslo Mountebank (S09E05)
2016 Goliath (TV seriál)
Of Mice and Men (S01E01)
Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
Lucifer (TV seriál)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nedotknutelní (S01E06)
Aquarius (TV seriál)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
Scream Queens (TV seriál)
Lovin the D (S02E09)
The Hand (S02E07)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty (S02E18)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
Tým Škorpion (TV seriál)
Civil War (S03E01)
Nová holka (TV seriál)
Dress (S05E19)
Castle na zabití (TV seriál)
Tři přání (S08E17)
Zlomené srdce (S08E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Šaráda (S13E20)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Pilot (E01)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Campers Arrive (E01)
Temný případ (TV seriál)
Snad zítra (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace