foto

Chad Rook

  • nar. 29.3.1982 (38 let)
    Lethbridge, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Jurassic Place
2018 Extremity
2017 A Midsummer's Nightmare (TV film)
The Perfect Pickup
Válka o planetu opic
Zaprášená tajemství: Mrtvý na pláži (TV film)
2015 My Life as a Dead Girl (TV film)
2012 The Selection (TV film)
2005 Bratrstvo – Černé lebky
Sleepover Nightmare
Zabijáci ze střední (TV film)
2002 John Doe (TV film)

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
Hesperides (S07E04)
False Gods (S07E03)
From the Ashes (S07E01)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Světla nad Lubbockem (S01E03)
The InBetween (TV seriál)
Pilot (E01)
A Million Little Things (TV seriál)
The Day Before... (S01E12)
Siréna (TV seriál)
Sacrifice (S02E15)
The Last Mermaid (S02E14)
Entrapment (S02E07)
The Terror (TV seriál)
All the Demons Are Still in Hell (S02E02)
2018 Siréna (TV seriál)
Being Human (S01E08)
Dead in the Water (S01E07)
Showdown (S01E06)
další epizody (8)
Colony (TV seriál)
Sea Spray (S03E10)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rodinný pouta (S02E21)
Lovci duchů (TV seriál)
Good Intentions (S13E14)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Pilot (E01)
Timeless (TV seriál)
The Lost Generation (S01E14)
The World's Columbian Exposition (S01E11)
2016 Timeless (TV seriál)
Stranded (S01E07)
The Watergate Tape (S01E06)
Party at Castle Varlar (S01E04)
další epizody (5)
2015 iZombie (TV seriál)
Maternity Liv (S01E07)
Flash (TV seriál)
Není čas (S01E15)
Motiv (TV seriál)
Očistec (S03E10)
2014 Flash (TV seriál)
Město hrdinů (S01E01)
Batesův motel (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E02)
Cedar Cove (TV seriál)
Letting Go: Part 2 (S02E02)
Letting Go: Part 1 (S02E01)
2013 Cult (TV seriál)
Played (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Pilot (E01)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Sacrifice (E18)
Lovci duchů (TV seriál)
Citizen Fang (S08E09)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Nejdražší maminka (S06E19)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 Svatyně (TV seriál)
Spáči (S02E10)
2002 John Doe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Perfect Pickup

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Perfect Pickup

Střihačská filmografie

Filmy

2017 The Perfect Pickup

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky