foto

Ramón Madaula

  • nar. 12.11.1962 (58 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La corona partida
2013 La Por (El Miedo)
2012 Volare (TV film)
2010 Elisa K.
2008 Záminky
2006 53 zimních dní
2005 Vorvik
2003 Las voces de la noche
2001 Carles, príncep de Viana (TV film)
1995 Cuernos de mujer
Haz lo que te dé la gana
La niña de tus sueños
Laia, el regal d'aniversari (TV film)
1994 La pasión turca
Proč to všechno
1993 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
Monturiol, el senyor del mar
1992 Largo invierno, El
No te cortes un pelo
1990 La telaraña
Restauració (TV film)
1989 El Mar y el tiempo
1988 Daniya, jardín del harem
1987 Bar-Cel-Ona
Gran Serafín, El
1983 Victoria! 2: El frenesí del 17

TV seriály

2018 Katedrála moře (TV seriál)
Venganza (E07)
Secretos (E06)
No somos como ellos (E05)
2014 Isabel (TV seriál)
La muerte de Isabel (S03E13)
¿Conservarán el legado de Isabel? (S03E12)
La llamaban Juana la loca (S03E11)
další epizody (13)
2013 Isabel (TV seriál)
Lo que no supiste defender como hombre (S02E13)
El último reino en Granada (S02E12)
Abolengo (S02E11)
další epizody (13)
2012 Isabel (TV seriál)
La nueva reina (S01E13)
Elecciones (S01E12)
El principio del fin (S01E11)
další epizody (13)
2010 V zajetí vášně (TV seriál)
2009 Mari 2, La (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2003 Mari, La (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Des del Balcó (TV seriál)
Jet Lag (TV seriál)
1999 Ellas son así (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky