foto

Amparo Soler Leal

  • nar. 23.8.1933
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 25.10.2013 (80 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Wendy placa 20957 (TV film)
2007 Jo, el desconegut (TV film)
1999 Paříž-Timbuktu
1996 El ángel de la guarda
1995 Laia, el regal d'aniversari (TV film)
Puede ser divertido
1993 Todos a la cárcel
1991 Les aparences enganyen
Les apariències enganyen
1990 La telaraña
Sauna
1987 Cara de acelga
1986 Hay que deshacer la casa
1985 Kravička
1984 Bicykly jsou jen na léto
Co jsem komu udělala?
1983 Zánik šlechtického rodu
1982 Dnes večer si promluvíme
Nacional III
1981 127 millones libres de impuestos
Aventuras de Enrique y Ana, Las
Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
Patrimonio nacional
1980 El crimen de Cuenca
El divorcio que viene
Fieles sirvientes, Los
Mamá, levántate y anda
1978 Fascista, la beata y su hija desvirgada, El
Jugando a papás
Národní puška
1977 Mi hija Hildegart
1976 Nosotros que fuimos tan felices
Retrato de familia
Vuelve, querida Nati
1975 Adúltera, La
Jo, papá
1974 El amor del capitán Brando
Mujer prohibida, Una
Noví Španělé
Přirozená velikost
1973 Casa Flora
1972 Marianela
Nenápadný půvab buržoazie
1970 Bosque del lobo, El
1969 Estudio amueblado 2.P.
1968 Diablo bajo la almohada, Un
1966 Amador
1965 La familia y... uno más
1964 Barca sin pescador, La
La vida es magnífica
1963 Becerrada, La
Confidencias de un marido
1962 Grano de mostaza, El
La gran familia
Vuelve San Valentín
1961 Svátek dobročinnosti
Usted puede ser un asesino
Vamos a contar mentiras
1953 Así es Madrid

TV seriály

2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
Condenadas a entenderse (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1993 A su servicio (TV seriál)
1988 Olivar de Atocha, El (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)

Dokumentární

2019 Regresa El Cepa - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky