foto

Sergej Čirkov

  • nar. 2.12.1983 (37 let)
    Samara, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domácí skřítek
Jak jsem se stal Rusem
Žara
2018 Puť na ostrov katoržnych
Rubež
2016 Molot
Pjatnica
2010 Na igre 2: Novyj uroveň
2009 Na igre
2008 Etim věčerom angely plakali
2007 Děň vyborov
Mořská víla

TV seriály

2020 Korni (TV seriál)
2019 Dušeguby (TV seriál)
Děvjať žizněj (TV seriál)
Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
2017 Ljubimcy (TV seriál)
Četvjortaja smena (TV seriál)
2016 Šelest (TV seriál)
2015 Kak ja stal russkim (TV seriál)
Nika (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Tak ně byvajet (TV seriál)
2014 Aljoškina ljubov (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
2012 Gejmery (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
2011 Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky