foto

Jan Svěrák

  • nar. 6.2.1965 (53 let)
    Žatec, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2014 Tři bratři
2010 Kuky se vrací
2007 Vratné lahve
2001 Tmavomodrý svět
1996 Kolja
1994 Akumulátor 1
Jízda
1991 Obecná škola
1988 Ropáci (studentský film)

Dokumentární

2013 Proso - opereta DJC (koncert)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (92)

<< novější 6 5 4 3 2 1
    • 20.3.2018  22:46
    LaserGun
    (hodnocení, komentáře)

    Caminzind: No a co?

    • 20.3.2018  22:11
    Caminzind
    (hodnocení, komentáře)

    LaserGun: Konečně sis dal do avataru svoji fotku.

    na příspěvěk reagoval LaserGun
    • 20.3.2018  13:30
    Lacike
    (hodnocení, komentáře)

    vegetol.mp: Chcel si napisat bezplatne. Z uloz.to vsetci stahuju uplne legalne.

    • 20.3.2018  11:24
    LaserGun
    (hodnocení, komentáře)

    Caminzind: Má pravdu. Hlupáci nechcú radu a kupujú bitcoin, ktorý padne a budú mať hovno. Keby si nechali investične poradiť...

    na příspěvěk reagoval Caminzind
    • 20.3.2018  11:07
    vegetol.mp
    (hodnocení, komentáře)

    Já myslím, že je skvělý, že vystoupil na tý demonstraci, kde bylo tolik lidí. Aspoň jednou na vlasní oči viděl, kdo si nelegálně stahuje jeho filmy:))

    na příspěvěk reagoval Lacike
    • 19.3.2018  19:44
    Caminzind
    (hodnocení, komentáře)

    To je čurák, ty vole. Zapíchněte do něj někdo vidle. :)))))

    „My, kteří jsme rychlejší, bohatší, co jsme měli větší štěstí, jsme šli kupředu a zapomněli na ty, kteří takové štěstí neměli, nedostalo se jim vzdělání. A ti lidé mají dojem, že je nikdo neposlouchá a že je v tom necháváme. Vzdělaní lidé musí opět získat důvěru těch méně vzdělaných, aby se jich přišli zeptat na radu,“

    na příspěvěk reagoval LaserGun
    • 17.3.2018  20:27
    LaserGun
    (hodnocení, komentáře)

    maxmax329: Nemá pravdu ani jeden z nich. 

    • 17.3.2018  19:37
    maxmax329
    (hodnocení, komentáře)

    LaserGun: Najdi si rozhovor s nazvem Mach vs. Svěrák o dotovaném filmu

    na příspěvěk reagoval LaserGun
    • 17.3.2018  19:16
    LaserGun
    (hodnocení, komentáře)

    maxmax329: Na základe čoho si prišiel k takému záveru? 

    na příspěvěk reagoval maxmax329
    • 17.3.2018  18:47
    maxmax329
    (hodnocení, komentáře)

    Jan Svěrák ztělesnění pražského kavárníka v ryzí podobě a hovado zavislé na dotacích...

    na příspěvěk reagoval LaserGun
    • 11.3.2018  23:01
    harycek
    (hodnocení, komentáře)

    LaserGun: Pro tvé vulgarity , nemá cenu  se s tebou bavit , každý máme právo na názor, ale lze ho vyjádřit  slušně a neurážet mě je 59 let a  podle toho jak se vyjadřuješ ty , tak jsi ještě nevyšel z puberty , takže se ti chlapče omlouvám , ale s cucákama se nehodlám bavit !!P.S. dojdi si k psychyatrovi , nebo tolik nehul!! Pá-pá....................

     

    • 11.3.2018  22:58
    LaserGun
    (hodnocení, komentáře)

    harycek: osm...poslední 2x

    • 11.3.2018  22:50
    harycek
    (hodnocení, komentáře)

    LaserGun: Ano jsem asi píča!? A to ze buznám jako je Moravec , Pospíšil a ty nelíbí co?? Jsi velmi hezký ,chytrý a velmi slušný  hoch, tak si umyj prdelku a ať tě mohou tvoji miláčkové pomilovat!! a neznám Zamana , to je kdo ?? kolik tříd jsi vychodil??

    na příspěvěk reagoval LaserGun
    • 11.3.2018  19:39
    LaserGun
    (hodnocení, komentáře)

    harycek: Zamanovská píčo

    na příspěvěk reagoval harycek , harycek
    • 11.3.2018  12:25

    Uživatel LaserGun smazal svůj příspěvek.

    • 11.3.2018  12:08
    Hartigan
    (hodnocení, komentáře)

    Už běž i s taťkou do prdele, Honzo.

    • 11.3.2018  08:12
    harycek
    (hodnocení, komentáře)

    No to co předvedl na letošním Českém lvu je ubohost , která těmto "komediantům" popularitu nepřinese !? Ať nechají politiku politikům a hledí si svého řemesla!!A ještě nezávislost ČT je velmi diskutabilní a to musí vidět i slepý!?!?

    na příspěvěk reagoval LaserGun
<< novější 6 5 4 3 2 1

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(3 639)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace