foto

Jan Svěrák

  • nar. 6.2.1965 (53 let)
    Žatec, Československo

Režijní filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2014 Tři bratři
2010 Kuky se vrací
2007 Vratné lahve
2001 Tmavomodrý svět
1996 Kolja
1994 Akumulátor 1
Jízda
1991 Obecná škola
1988 Ropáci (studentský film)

Dokumentární

2013 Proso - opereta DJC (koncert)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (93)

<< novější 6 5 4 3 2 1
<< novější 6 5 4 3 2 1

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(3 653)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace