foto

Jan Svěrák

  • nar. 6.2.1965 (53 let)
    Žatec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (42)

<< předchozí 1 2 3

Režijní filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2014 Tři bratři
2010 Kuky se vrací
2007 Vratné lahve
2001 Tmavomodrý svět
1996 Kolja
1994 Akumulátor 1
Jízda
1991 Obecná škola
1988 Ropáci (studentský film)

Dokumentární

2013 Proso - opereta DJC (koncert)
2010 Film o filmu: Mamas & Papas II - Jak se točily velryby (TV film)
2004 Tatínek
1986 Vesmírná Odysea II (studentský film)
1985 Však su vinař (studentský film)
1984 Sbohem, nádražíčko (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2014 Tři bratři
2010 Kuky se vrací
2007 Tajnosti
Vratné lahve
2001 Tmavomodrý svět
1996 Kolja

Dokumentární

2004 Tatínek

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2010 Kuky se vrací
1994 Akumulátor 1
Jízda
1988 Ropáci (studentský film)

Dokumentární

2004 Tatínek
1985 Však su vinař (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2008 Hlídač č. 47
2007 Na vlastní nebezpečí
2004 Román pro ženy
2001 Rebelové
Tmavomodrý svět
1997 Nejasná zpráva o konci světa
1995 Válka barev
1987 Nejistá sezóna

TV seriály

2012 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Jugoslávie (S04E03) - a.z.

Dokumentární

2017 Film o filmu: Po strništi bos (TV film)
Jan Svěrák: Lekcia filmu (TV film)
2010 Film o filmu Kuky se vrací (TV film)
Film o filmu: Mamas & Papas II - Jak se točily velryby (TV film)
2007 Film o filmu Tajnosti (TV film)
Film o filmu: Vratné láhve (TV film)
2004 Tatínek
2001 Svět podle Svěráka - tmavomodrý (TV film)
2000 Sametová kocovina
1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)
1996 Film o filmu: Kolja
1989 Služební cesta podporučíka Svěráka

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
2016 Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad) - a.z.
2015 Český lev 2014 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 Události v kultuře (TV pořad)
2011 Český lev 2010 (TV pořad)
2010 Komici na jedničku (TV pořad)
Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2008 Český lev 2007 (TV pořad)
2006 Český lev 2005 (TV pořad)
2004 Otázky Václava Moravce (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)
2001 Pop-komissio (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(3 655)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace