foto

Soslan Fidarov

  • nar. 9.7.1980 (40 let)
    Dargavs, Severní Osetie-Alanie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozhodnutí o likvidaci
2016 Teli i Toli
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2009 Na igre
2005 9. rota
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)
2003 Marš-brosok

TV seriály

2020 Russkij plennik (TV seriál)
Čjornoje more (TV seriál)
2019 Cholodnyje berega (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
Veněc tvorenija (TV seriál)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Smetěň (E03)
Čelnočnicy (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Zakaz na dvoich (E15)
Perevernutaja žizň (E14)
Kavalery orděna Krysolova (E13)
další epizody (8)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky