foto

Soslan Fidarov

  • nar. 9.7.1980 (38 let)
    Dargavs, Severní Osetie-Alanie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rešenije o likvidacii
2016 Teli i Toli
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2009 Na igre
2005 9. rota
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)
2003 Marš-brosok

TV seriály

2018 Něnastě (TV seriál)
Ostaťsja v živych (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Smetěň (E03)
Čelnočnicy (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Na glubině (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Istrebiteli (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace