foto

Michail Truchin

  • nar. 28.10.1971 (48 let)
    Petrozavodsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
Tvoju mať!
Vzjatka
2017 Vezučij slučaj!
2014 V sportě tolko děvuški
2012 Skazka. Jesť
2009 Na igre
2008 Den D
2007 Leningrad
2003 Svéráz národní politiky
2002 Pisma k Elze
1998 Chrustaljove, vůz!
1991 Циники
1990 Afgánský zlom

TV seriály

2018 Fitněs (TV seriál)
Svaty 7 (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
2016 Medsestra (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (32)
2013 Děpartament (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (40)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Posle školy (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Smerť v prjamom efire (S12E33)
Oborotěň (S12E32)
další epizody (26)
2011 Split (TV seriál)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (37)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (20)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)
Propavšije bez vesti (S09E31)
Favority fortuny (S09E30)
další epizody (32)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boj bez pravil (S08E26)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
Poslednij bestseller (S08E24)
další epizody (26)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Ivanyč (E14)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Labirinty razuma (TV seriál)
Děžavju (E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
Mentovskij romans (S07E25)
Strela suďby (S07E24)
další epizody (22)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mama (S06E26)
Koněc kvartala (S06E25)
Ubijstvo po receptu (S06E24)
další epizody (24)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačije golovy (S05E26)
Zolotaja banka (S05E25)
Samorodok (S05E24)
další epizody (26)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tonkosti bizněsa (S04E26)
Voroňja slobodka (S04E25)
Striptiz po-tajski (S04E24)
další epizody (26)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Mera presečenija (S01E09)
Udarnaja volna (S01E08)
Operativnoje vmešatělstvo (S01E07)
další epizody (9)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koški-myški (S03E26)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)
další epizody (26)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
Zakazčik (S02E24)
Sobaka Stalina (S02E23)
další epizody (24)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ženskoje sčastě (S01E31)
Kukolka (S01E30)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)
další epizody (29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky