foto

Tecuši Tanaka

  • nar. 18.2.1966 (52 let)
    Mie, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ikiteru Dake de, Ai
2017 Jozora wa icudemo saikó micudo no aoiro da
Kimi ni sasageru enburemu (TV film)
2015 Biri Gyaru
ST - Červená a bílá akta
2014 3 oku yen jiken (TV film)
ATARU Supesharu~New York kara no Chousenjou (TV film)
Sanokuen džiken (TV film)
2013 Ataru: the First Love & the Last Kill
Manacu no hóteišiki
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
ST Keišičó kagaku tokusó han (TV film)
Strawberry Night
2012 Kibó no kuni
Reberu 7 (TV film)
SPEC: Šó
Ukrutnost nade vše
2011 Jókame no semi
Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
Sabi otoko sabi onna
Suicchi wo osu toki
2010 Bjakujakó
Jiden (TV film)
Shokudo katasumuri
Sunao ni narenakute
Šikeidai erebétá
2009 Kikotsu no Hanketsu (TV film)
Samajoizakura (TV film)
Soka, Mo Kimi wa Inai no ka (TV film)
2008 Gou-Gou datte neko de aru
Happî furaito
Kanki no uta
Mahócukai ni taisecu na koto
Sakigake!! Otokojuku
Wakuraba nagarete
2007 Closed Note
Dolphin blue: Fuji, mou ichido sora e
Gumi. Chocolate. Pine
Pacchigi! Love & Peace
Příčesky
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
Tōku no sora ni kieta
Zukan ni nottenai mushi
2006 Bokutači no sensó (TV film)
Hana
Ichiban Kirei na Mizu
Limit of Love: Umizaru
Probuď se!
Soredemo boku wa yattenai
2005 Birthday Wedding
Jume no naka e
Mizu no hana
Naniwa Kinyudo 6 (TV film)
Veronica wa šinu koto ni šita
2004 Pryč z toho světa
Zmeškaný hovor
2003 Ai no karada
Get Up!
2001 Běž!
Zeitaku na hone
2000 Himawari
1997 Cure
1996 Naniwa Kinyudo (TV film)

TV seriály

2018 BG: Shinpen Keigonin (TV seriál)
2017 CRISIS (TV seriál)
Deddo sutokku: miči e no čósen (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu 2 (TV seriál)
Činmoku hotei (TV seriál)
Šindžuku seven (TV seriál)
2016 Love Song (TV seriál)
2015 Ghost Writer (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Jami no bansóša (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Mama to papa ga ikiru rijú (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
Yako Kanransha (TV seriál)
2012 Akumu-chan (TV seriál)
Ataru (TV seriál)
Burakkubódo (TV seriál)
Irjú sósa 2 (TV seriál)
Kaitakushatachi (TV seriál)
Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
Singuru Mazazu (TV seriál)
Tsumi to batsu (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2011 5-nengo no Love Letter (TV seriál)
Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Hanawake no jon šimai (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
Shirasu Jirô (TV seriál)
The Quiz Show 2 (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
Uramiya honpo reboot (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Kaze no gâden (TV seriál)
Keiji no Genba (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
Rasuto furenzu (TV seriál)
2007 Happy Boys (TV seriál)
Himicu no hanazono (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Uramiya honpo (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Kekkon no katachi (TV seriál)
Shinsengumi! (TV seriál)
2003 Densetsu no Madam (TV seriál)
Kao (TV seriál)
Suekko Chounan Ane Sannin (TV seriál)
2002 Tentai Kansoku (TV seriál)
2001 Ai wa Seigi (TV seriál)
2000 Quiz (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1994 Pokkapoka (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace