foto

George Hearn

  • nar. 18.6.1934 (86 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vlajky našich otců
2000 Putting It Together (TV film)
1999 Durango (TV film)
Sarah, prostá a vysoká (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
1997 Tichý nepřítel
1996 Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
1994 Broadway at the Hollywood Bowl (TV film)
Vládce knih
1993 Jonny's Golden Quest (TV film)
Záhadné zmizení
1992 Příběhy ze života: Smrtelné tajemství: Příběh Roberta Bierera (TV film)
Queen Esther
Slídilové
1991 False Arrest (TV film)
Fire in the Dark (TV film)
1989 Zítra na shledanou
1982 A Piano for Mrs. Cimino (TV film)
Sweeney Todd (TV film)
1979 Svátost strachu (TV film)
1976 Sea Marks (TV film)
1975 The Money
The Silence (TV film)

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útisk (S03E01)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)
1993 Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
První kontakt (S04E15)
The Golden Girls (TV seriál)
Henny Penny - Straight, No Chaser (S06E26)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2013 Šest písní Stephena Sondheima (TV film) - a.z.
2010 Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
1986 Follies in Concert (TV film)

Divadelní záznam

2001 Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street In Concert (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)