foto

Andrea Purgatori

  • nar. 1.2.1953 (66 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Le due leggi (TV film)
2013 Cha Cha Cha
2011 L'amore proibito (TV film)
L'industriale
2010 Mia madre (TV film)
2009 Fortapaš
Lo smemorato di Collegno (TV film)
2007 Caravaggio (TV film)
Graffio di tigre (TV film)
2006 Attacco allo stato (TV film)
Fratelli (TV film)
Joe Petrosino (TV film)
2001 L'attentatuni (TV film)
1998 Iqbal (TV film)
Vite blindate (TV film)
1997 Ultimo taglio
1994 Il giudice ragazzino
1991 Il Muro di gomma
1990 Panama Sugar
1989 Prokletí Mayů
1987 Spettri

Dokumentární

2006 Poslední kmotr

Herecká filmografie

Filmy

2016 L’abbiamo fatta grossa
Uši
2010 Due vite per caso
2006 Fascisti su Marte

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
2007 Boris (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)

Dokumentární

2015 Konspirace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky