foto

Dara Singh

  • nar. 19.11.1928
    Dharmchuk, Amritsar, Paňdžáb, Britská Indie
  • zem. 12.7.2012 (83 let)
    Bombaj, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ata Pata Lapatta
2009 42 Kms.
2007 Jab We Met
2006 Dil Apna Punjabi
2004 Mitter Pyare Nu Haal Mureedan Da Kehna
2003 Border Hindustan Ka
Zítřek už možná nepřijde
2002 Shararat
2001 Farz
2000 Dulhan Hum Le Jayenge
1999 Dillagi
Zulmi
1998 Guru Gobind Singh
1997 Qahar
1996 Rab Dian Rakhan
1995 Khel Taqdeeran De
Ram Shastra
1994 Karan
Zakhmi Dil
1993 Ankhila Soorma
Anmol
Bechain
1992 Prem Deewane
1991 Ajooba
Dharam Sankat
Maut Ki Sazaa
Po zakonu džunglej
1990 Naaka Bandi
Thriyathri
1989 Elaan-E-Jung
Gharana
1988 Mahaveera
Shiv Ganga
1986 Karma
Kee Banu Duniyan Daa
Krishna-Krishna
Sajna Saath Nibhana
1985 Mard
1984 Aan Aur Shaan
Maya Bazar
Shravan Kumar
1983 Unkhilli Muttiar
1982 Rustom
Sultana Daku
1981 Guru Suleman Chela Pahelwan
Khel Muqaddar Ka
1979 Bhakti Mein Shakti
Chambal Ki Rani
Jhoota Kahin Ka
Nalayak
1978 Dhyanu Bhagat
Sone Ka Dil Lohe Ke Haath
1977 Ram Bharose
1976 Ali Baba
Giddha
Jai Bajrang Bali
Lambhardarni
Raakhi Aur Rifle
1975 Dharam Karam
Dharmatma
Warrant
1974 Dukh Bhanjan Tera Naam
Har Har Mahadev
Zehreela Insaan
1973 Hum Sab Chor Hain
Jyot Jale
Mera Desh Mera Dharam
Mera Shikar
1972 Aankhon Aankhon Mein
Hari Darshan
1971 Kabhi Dhoop Kabhi Chhaon
Ramu Ustad
Tulsi Vivah
1970 Anand
Ilzam
Mera Naam Joker
Nanak Dukhiya Sub Sansar
1969 Hum Ek Hain
Jaal Saz
Killers, The
Thief of Baghdad, The
Toofan
1968 Balram Shri Krishna
1967 Chand Par Chadayee
Nasihat
Sardar
1966 Dada
Insaaf
Thakur Jarnail Singh
1965 Hum Sab Ustad Hain
Lootera
Mahabharat
Rustom-E-Hind
Saat Samundar Paar
Sikandar E Azam
Tarzan Comes to Delhi
1964 Aaya Toofan
Cha Cha Cha
Hercules
Samson
1963 Awara Abdulla
Ek Tha Alibaba
1962 King Kong
1960 Bhakt Raj
1955 Pehli Jhalak
1952 Sangdil

TV seriály

2002 Ramayan (TV seriál)
1989 Luv Kush (TV seriál)
1988 Mahabharat (TV seriál)
1986 Ramayan (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky