foto

Jonny Phillips

  • nar. 5.9.1963 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Outlaw King
2017 Ztratili jsme Stalina
2011 You Instead
2009 Big Things
Jade
2008 Bronson
Na hraně lásky
2004 Jarmark marnosti
2003 One for the Road
2002 Dead Gorgeous (TV film)
Last Great Wilderness, The
2001 NCS: Manhunt (TV film)
1999 Krásní lidé
1998 The Quarry
1997 Supply & Demand (TV film)
Titanic
1995 Infiltrátor (TV film)
1993 The Mystery of Edwin Drood
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
Max a Helena (TV film)
1988 The Last of England
1987 Nastražte uši
Rumplcimprcampr
Šípková Růženka
1986 Madness Museum, The (TV film)

TV seriály

2015 Tommy a Pentlička (TV seriál)
The Secret Adversary: Part 3 (E03)
The Secret Adversary: Part 2 (E02)
The Secret Adversary: Part 1 (E01)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
Smrt v ráji (TV seriál)
Murder Onboard (S02E05)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2010 Zatracení cizinci (TV seriál)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S08E02)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Venkovský život (S09E06)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Eustace Bros., The (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 NCS Manhunt (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Maisie Raine (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Outsider (S05E02)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
1991 Clarissa (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Raiders of the Lost Past (TV seriál)
2007 Válečníci (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)
1998 Titanic: Breaking New Ground (TV film)
1991 Secret History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace