foto

Joe Duttine

  • nar. 30.6.1970 (48 let)
    Bradford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
2002 Pláč (TV film)
2001 Výhybkáři
1999 G:MT Greenwich Mean Time
Historky z metra (TV film)
1997 My Night with Reg
True Tilda (TV film)
Žebrácká nevěsta (TV film)
1996 Hillsborough (TV film)
The Bare Necessities (TV film)

TV seriály

2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)
Foylova válka (TV seriál)
The Eternity Ring (S08E01)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Kenny's Story (S01E05)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Through the Mill (S02E04)
2007 Haló, tady Bombaj (TV seriál)
Holby Blue (TV seriál)
The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Waterloo Road (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Serious and Organised (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1997 Holding the Baby (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Buddha of Suburbia, The (TV seriál)
The Scarlet and the Black (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1990 Cutting Edge (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1987 Dispatches (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace