foto

Ilari Johansson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Uspávač
2013 Vuonna 85
2012 Skoro 18
2009 Kohtaamisia
1999 Vartija (studentský film)
1996 Merisairas
1992 Tuhlaajapoika

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
2016 Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (9)
2014 Brändärit (TV seriál)
Ässä (E09)
Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Syke (TV seriál)
Elämännälkä (S01E03)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2012 Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
další epizody (5)
2011 Jotain rajaa! (TV seriál)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Vain lasten vuoksi (E03)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Haastattelu (E09)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)

Dokumentární

2010 Play God

Host

TV pořady

2016 Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
Stand Up! (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Villi kortti (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Krissen vaaligrilli (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2004 Act!one (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2004 Act!one (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace