foto

Alfie Stewart

  • nar. 24.12.1993 (27 let)
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Outpost
2017 Fry-Up
2016 Firecracker
2015 Tear Me Apart
Záskok
2014 Nůž, který mě zabil
Za vlast a královnu
2012 Not Fade Away
2011 The Great Ghost Rescue

TV seriály

2014 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2013 Southcliffe (TV seriál)
All Souls (E04)
Sorrow's Child (E03)
Light Falls (E02)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Ripper Street (TV seriál)
Threads of Silk and Gold (S02E05)
2012 Merlin (TV seriál)
Falešná královna (S05E08)
2011 Sadie J (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky