foto

Fjodor Dobronravov

  • nar. 11.9.1961 (56 let)
    Taganrog, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s kosoj
Žili-byli
2015 Konec krásné éry
Strana čuděs
2013 Vsjo vključeno 2
2012 Mamy
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!
2010 O čjom govorjat mužčiny
V stile jazz
2009 Atentát na Stalina (TV film)
Mužčina v dome
Passažirka
Svaty 2 (TV film)
Vozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala Mazarini
2008 Den radio
Svaty (TV film)
Tarif Novogodnij
2006 V roli oběti
2005 Vremja sobirať kamni
2004 Posylka s Marsa
32-e děkabrja (TV film)
2003 Žizň odna
2002 Kopejka
Láska, sex a trápení
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1995 Letnije ljudi
1994 Streljajuščije angely
1993 Russkij regtajm

TV seriály

2014 Braťja po obmenu (TV seriál)
Epizod 1.12 (S02E12)
Epizod 1.11 (S02E11)
Epizod 1.10 (S02E10)
další epizody (12)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Epizod 1.10 (S01E10)
Epizod 1.9 (S01E09)
Epizod 1.8 (S01E08)
další epizody (10)
Svaty 6 (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Bratya Karamazovy (TV seriál)
Svaty 3 (TV seriál)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2004 Moja bolšaja armjanskaja svadba (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
2001 Podozrenie (TV seriál)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
1999 Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Žili-byli

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace