foto

Taťjana Kravčenko

  • nar. 9.12.1953 (66 let)
    Doněck, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Graal
Vezučij slučaj!
2009 Kakraki
Něokončennyj urok
Svaty 2 (TV film)
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
Svaty (TV film)
2007 Luzer (TV film)
Naturščica
Šekspiru i ně snilos
2006 Pitěr FM
Skandál
Vy ně ostavite meňa
2005 Anna
Tajskij vojaž Stěpanyča
2004 Miluji jen tebe
2003 A poutru oni prosnulis
Kolchoz intertejnment
1999 Kdo, když ne my
1997 Děti ponědělnika
Ně valjaj duraka...
1996 Osudová vejce
1995 Jechaj!
Krestonosec
Mělkij běs
Širli-Myrli
1994 Russkoje čudo
1993 Zavěščanije Stalina
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Bělyj korol, krasnaja koroleva
Vozdušnyje piraty
Čjornyj kvadrat
1991 Vzhůru k nebesům
1990 Sukiny děti
1989 Ledi Makbet Mcenskogo ujezda
1988 Utrenněje šosse
1986 Chorošo sidim!
1985 Gorod něvěst
Opasno dlja žizni!
1984 Jesli možeš, prosti...
1983 Torpédové bombardéry
Vassa
1982 Golos
Gribnoj dožd'
Predčuvstvije ljubvi
1981 Vosmoje čudo světa
1980 Lidé v oceánu
1977 Cizí

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
2011 Svaty 5 (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Reklamnaja pauza (TV seriál)
Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2005 Samaja krasivaja (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
2003 Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
1983 Dinka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky