foto

Ljudmila Artěmjeva

  • nar. 10.2.1963 (56 let)
    Dessau, Sasko-Anhaltsko, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čudo-Judo
2016 Pomňu - ně pomňu!
2013 Dubljor
2012 Mamy
Ňaňki
2011 Beremennyj
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)
Sčastlivogo puti (TV film)
2004 Taxistka. Novyj god po Grinviču (TV film)
2001 Obnažjonnaja natura
2000 Zavist bogov
1995 Letnije ljudi
Slečna selka
1993 Alfons
Pominalnaja molitva (divadelní záznam)
1989 Moj muž - inoplaněťanin
1988 Ostrov rzhavogo generala
1987 Vězučaja

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2014 Svati (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Prividěnije v krossovkach (S04E03)
Domik tětuški lži (S04E02)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Odin v odin! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky