foto

Ljudmila Artěmjeva

  • nar. 10.2.1963 (55 let)
    Dessau, Sasko-Anhaltsko, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Čudo-Judo
2016 Pomňu - ně pomňu!
2013 Dubljor
2012 Mamy
Ňaňki
2011 Beremennyj
2009 Svaty 2 (TV film)
2008 Svaty (TV film)
Sčastlivogo puti (TV film)
2001 Obnažjonnaja natura
2000 Zavist bogov
1995 Letnije ljudi
Slečna selka
1993 Alfons
Pominalnaja molitva (divadelní záznam)
1989 Moj muž - inoplaněťanin
1988 Ostrov rzhavogo generala
1987 Vězučaja

TV seriály

2018 Svaty 7 (TV seriál)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2014 Svati (TV seriál)
2013 Svaty 6 (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Svaty 4 (TV seriál)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2008 Žarkij ljod (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace