foto

Jim Cartwright

  • nar. 27.6.1958 (62 let)
    Bolton, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Běhna (TV film)
Vacuuming Completely Nude in Paradise (TV film)
1998 Tichý hlas
1990 Wedded (TV film)
1988 Vroom

TV seriály

2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
King of the Teds (S01E04)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Alive From Off Center (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Caravan

TV seriály

2017 Safe House (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 From Darkness (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Trespass (S09E02)
2014 In the Flesh (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Zima 1916 (S01E04)
další epizody (6)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
King of the Teds (S01E04)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky