foto

Alexander Knox

  • nar. 16.1.1907
    Strathroy, Ontario, Kanada
  • zem. 25.4.1995 (88 let)
    Berwick-Upon-Tweed, Northumberland, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Joshua Then and Now
1984 Helen Keller: The Miracle Continues (TV film)
1983 Park Gorkého
1980 Křik nevinných (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
Suez 1956 (TV film)
1977 Holocaust 2000
1976 Meeting at Potsdam (TV film)
1973 Man Above Men (TV film)
1971 Mikuláš a Alexandra
Puppet on a Chain
1970 Skullduggery
1969 Run a Crooked Mile (TV film)
Špiónka beze jména
1968 Shalako
Villa jede!
1967 25. hodina
Bikini Paradise
Jak jsem vyhrál válku
Nehoda
Žiješ jenom dvakrát
1966 Chartúm
Judge, The (TV film)
Modesty Blaise
Psychopath, The
1965 Crack in the World
Mister Moses
1964 Bezcharakterní žena
Man in the Middle
1963 In the Cool of the Day
Proklatci
1962 Nejdelší den
The Share Out
1960 Crack in the Mirror
Oscar Wilde
1959 Operation Amsterdam
Zkáza Mary Deare
1958 Davy
Intent to Kill
Passionate Summer
The Two-Headed Spy
Vikingové
1957 Chase a Crooked Shadow
Hidden Fear
High Tide at Noon
1956 Alias John Preston
Reach for the Sky
1955 Night My Number Came Up, The
1954 One Just Man
Sleeping Tiger, The
The Divided Heart
1952 Evropa´51
Paula
1951 I'd Climb the Highest Mountain
Muž v sedle
Saturday's Hero
The Son of Dr. Jekyll
Two of a Kind
1949 Tokyo Joe
1948 The Sign of the Ram
1947 The Judge Steps Out
1946 Sister Kenny
1945 Over 21
1944 None Shall Escape
Wilson
1942 Commandos Strike at Dawn
This Above All
1941 The Sea Wolf
1939 Cheer Boys Cheer
Čtyři péra
1938 Gaunt Stranger, The
1928 The Ringer

TV seriály

1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1979 Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1956 Opportunity Murder (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál) - a.z.
1983 Making of 'Gorky Park', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace