foto

Olesja Žurakovskaja

  • nar. 13.8.1973 (45 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dněvnik mamy pěrvoklassnika
Motylki (TV film)
2013 Poljarnyj rejs
2012 Eto moja sobaka (TV film)
Solncevorot (TV film)
2010 V stile jazz
2008 Ně toropi ljubov! (TV film)
Pro Ljubov (TV film)
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2006 Professor v zakoně (TV film)
2004 Společnost hrdinů
2003 Za dvumja zajcami (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2016 Ljubov i more (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Gorčakov (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2010 Svaty 4 (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2008 Načať snačala. Marta (TV seriál)
Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Za vse těbja blagodarju (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace